Nettbutikk

Nettbutikken er stengt for sesongen. Det er utseld for fleire sortar og fargar, noko som er vanskeleg å holde oppdatert/få fram i nettbutikken. Me velger derfor å stenge nettbutikken for i år. Gartneriet er framleis åpent!

Vilkår for nettbutikk:

Vi reserverer oss mot eventuelle feil, utsolgte varer og at prisendringer kan forekomme. Me har ikkje lagerstyring, og varer som er utsolgte i gartneriet kan framdeles ligge ute i nettbutikken.

For levende planter er det av naturlige årsaker ikke mulig å vise et bilde av hver enkelt plante, og bildene viser dermed et typisk eksemplar av sorten. Siden hver plante er unik, kan utseendet variere noe. Du kan imidlertid være trygg på at når vi plukker bestillingen din, velger vi det beste eksemplaret av planten eller blomsten du har bestilt. 

Blomster og planter regnes som ferskvare, derfor gjelder ikke lov om angrefrist. Ved reklamasjon gjelder kjøpsloven. Er du misfornøgd med varen, så takontakt med oss. Send oss bilder og forklar symptoma. Husk at det ikkje er tilrådd å plante ut før midten av mai (fare for frost, kalde netter sette plantene tilbake osv).